DGI's Landsstævne - tak for sidst

Kære alle deltagere til DGI's Landsstævne 2017 - tusind tak for fremmødet og indsatsen ved stævnet!

Så er DGI's Landsstævne slut for denne gang og vi fra StudyAalborg håber, at alle har haft en god oplevelse.

Skønt stævnet først officielt startede torsdag, var mere end 7000 efterskoleelever allerede at finde i byen mandag. Dem var vi så heldige at møde tirsdag og onsdag i Kildeparken, hvor vi uddelte fidget spinnere og fik os en snak omkring Aalborg som uddannelsesby. Vi håber, at spinnerne bliver brugt flittigt og at alle I herlige elever har StudyAalborg og denne hjemmeside i tankerne, når I overvejer mulighederne for videregående uddannelse.

Ved den officielle start torsdag aften, var vejret som bekendt ikke med os. Trods regn og blæst og flere aflyste opvisninger, blev der alligevel skabt en særdeles positiv stemning, hvilket var herligt at se! 

Lørdag ændrede vejret sig dog drastisk og viste sig pludselig fra sin bedste side, hvilket gav anledning til flotte opvisninger og et stort antal besøgende i det nye Vestre Fjordpark.

I tillæg til de gymnastiske aktiviteter, blev der afholdt en række gratis koncerter i Aalborg centrum, hvor der var musik for enhver smag i form af navne som Mads Langer, Jacob Dinesen, Big Fat Snake, Østkyst Hustlers, Hverdagens Helte, DJs fra ThunderPower m.fl. 

Alt i alt vil vi fra StudyAalborg gerne sige tak for et godt stævne. Vi glæder os allerede til at nyde mange flere kulturelle oplevelser med jer alle her i Nordens Paris. 

 

Del siden