After Study-arrangement for studiepraktikanter d. 26/10 2017

Torsdag d. 26/10 2017 løb et arrangement ved navn 'After Study' af stablen i form af en række byvandringer arrangeret for studiepraktikanter på AAU og UCN. Læs om hvordan begivenheden forløb nedenfor.

I uge 43 var en masse praktikanter fra gymnasielle uddannelser i hele Danmark samlet i Aalborg for at få en smagprøve på hvordan det er at studere på Aalborg Universitet eller UCN. I tillæg til dette fik eleverne mulighed for at opleve Aalborg Centrum gennem byvandringer med guider i form af etablerede studerende bosat i Aalborg. Meningen med arrangementet var at give praktikanterne et indblik i de seværdigheder og det kulturliv, som man som studerende kan nyde godt af i Aalborg. 

Byvandringerne startede i Kedelhallen i Nordkraft, hvor de deltagerne fik en fortælling om bygningens historie og hvilke oplevelsesmuligheder, som er at finde derinde.

Efterfølgende gik turen forbi Larsen Waterfront, hvor praktikanterne fik fremvist en lejlighed som bud på hvilke boligmæssige omstændigheder man kan studere under i Aalborg. Dernæst gik ruten langs byens flotte Havnefront, hvor udsigten over Limfjorden og Nørresundby blev fremvist.

Herefter fik praktikanterne en fremvisning af et sikkert hit blandt unge mennesker; Jomfru Ane Gade. Skønt turen foregik om eftermiddagen, og altså ikke ved aftentid, hvor Gaden viser sig fra sin 'bedste' side, var det alligevel muligt at danne sig et indtryk af den potentielle stemning qua den ulmende bas fra de forskellige beværtninger. Efter turen gennem Jomfru Ane gade bød Studenterhuset på coffee-to-go i hyggelige rammer.   

Endelig fulgte en tur gennem gågaden og Hovedbiblioteket, hvorefter vandringerne nåede slutdestinationen i form af Nordkraft.

 

Vi vil fra StudyAalborg gerne sige alle deltagerne tak for en hyggelig eftermiddag og på gensyn, når I en dag starter jeres studier i Aalborg!  

 

 

Del siden