Sports- og Kulturmessen 2016

Hundredevis af unge studerende kom for at møde repræsentanterne for Aalborgs foreningsliv, da Sports og Kulturmessen blev skudt i gang i sidste uge i Kedelhallen i Nordkraft.

De unge trodsede det gode vejr og tog til Nordkraft, for at stifte bekendtskab med de attraktive sports- og kulturtilbud der er i Aalborg. StudyAalborg var også selv på pletten for at besvare de unges uddannelses relaterede spørgsmål. Der var en livlig stemning, og de unge kunne opleve stande, der var spækket med spændende materiale vedrørende alt lige fra fægtning til badminton og fra det Hem’lige teater til bibliotekerne.

Sports- og kultur messen er en årlig tilbagevende begivenhed, der bliver afholdt for at øge kendskabet til byens sportsklubber og kulturtilbud. De studerende efterspørger ofte information om spændende fritidstilbud at give sig i kast med uden for studiet. Messen er derfor en platform for de studerende til at få information om foreningerne og en platform for foreningerne til at komme i kontakt med de unge primært de internationale studerende og derigennem at hverve nye medlemmer.

Aalborg Kommune tilbyder de studerende et aktivt og spændende fritidsliv i Aalborg. Et øget kendskab til de mange muligheder der eksisterer i byen, er derfor en god introduktion for de studerende ikke mindst de mange internationale studerende. Sports- og Kulturmessen er et led i Aalborg kommunes aktivitetsplan for uddannelsesområdet i 2016, og af en blandt mange arrangementer der afholdes i løbet af året.

Find mere information om foreningslivet i Aalborg på http://www.studyaalborg.dk/sport-og-fritid.aspx

Del siden