StudyAalborg-messe 2017

Tiden nærmer sig for den årlige StudyAalborg-messe. Går du i 8., 9., eller 10. klasse i Aalborg Kommune, er der mulighed for at køre gratis med bus til eventet - læs med nedenfor!

Om messen

For unge, som er i tvivl om hvilken uddannelse, som er den rigtige for dem, er deltagelse i StudyAalborg-messen et must. Til stede på messen vil være et bredt udsnit af ungdoms- og erhvervsuddannelser og tilhørende repræsentanter, som er klar til at fortælle mere om hvad de enkelte uddannelser indebærer. 

I tillæg til dette vil der blive holdt oplæg fra elever fra forskellige ungdomsuddannelser, samt oplæg fra virksomheder, der giver eksempler på karrieremuligheder. Messen er alle tiders mulighed for at få større afklaring om mulige uddannelses- og karriereveje.  

Se desuden hjemmesiden for Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) for nærmere information omkring programmet for den del af messen, som henvender sig til folkeskoleelever: http://uu-aalborg.dk/study-aalborg-til-elever/ 

 

 

Mulighed for gratis bustransport

Hvis du går i 8., 9. eller 10. klasse i Aalborg Kommune, har du mulighed for at køre gratis med bussen til StudyAalborg messe i Gigantium den 7. november, den 8. november eller den 9. november 2017.

Den særlige STUDY mobilbillet gælder til alle busser i Aalborg Kommune til og fra StudyAalborg messen tirsdag den 7. november, onsdag den 8. november eller torsdag den 9. november 2017. Der skal "købes" een billet for den dag hvor du deltager StudyAalborgmessen.

SÅDAN GØR DU
     • SMS STUDY til 1271
     • Du modtager en sms fra NT. Den skal du besvare med et JA
     • Du modtager din mobilbillet*. Vis den til chaufføren når du stiger ind i bussen.

Gyldighed:
Billetten er kun gyldig til den dag, du køber den. Billetter, der er "købt" den 07.11.17 eller den 08.11.17 eller 09.11.17  er gyldige mellem klokken 06.30 og 16.30.

Regler for brug af billetten:
Du skal have modtaget billetten på din mobiltelefon, inden du stiger på bussen, og du skal kunne fremvise den på forlangende til f.eks. en NT kontrollør. Det betyder, at du skal sørge for, at der f.eks. er så meget strøm på telefonen, at den ikke løber tør under turen.

Det er ikke tilladt at ændre i sms-billetter. Det er heller ikke tilladt at videresende sms-billetter til andre eller benytte sms-billetter, som du har modtaget fra andre end NT. Brud på disse regler anses som forsøg på dokumentfalsk, hvilket bliver politianmeldt, hvis det opdages i en kontrol.

 

* Den særlige STUDY mobilbillet koster kr. 0 + alm. sms-takst

 

Del siden