Hej alle nye studerende i Aalborg

I dag, d. 1. september, er der studiestart for rigtig mange nye studerende på UCN og AAU. Her på StudyAalborg.dk vil vi gerne byde varmt velkommen til alle jer nye studerende her i byens studieliv og håber på, at I hurtigt falder til i området.

I begyndelsen af studietiden er der naturligvis masser af nye indtryk, som skal bearbejdes. Der kan derfor være svært at navigere i de mange informationer, man modtager som ny studerende. Dette er Aalborg Kommune bevidst om, hvorfor initiativet StudyAalborg er blevet oprettet.

Formålet med StudyAalborg er at tilbyde studerende let adgang til information omkring diverse studie- og fritidsrelaterede aspekter, som har relevans for studerende i Aalborg.

Af samme årsag er der oprettet en hjemmeside, studyaalborg.dk, hvor vi har forsøgt at samle de mest væsentlige informationer for studerende på én hjemmeside, så du til enhver tid kan holde dig opdateret omkring bl.a.:

  • Begivenheder/kulturtilbud
  • Sportsklubber
  • Studiejobs
  • Muligheder for frivilligt arbejde

StudyAalborg på facebook

StudyAalborg er desuden at finde på facebook, hvor du ligeledes vil blive opdateret om forskellige begivenheder rundt omkring i byen, så du ikke behøver lede forgæves efter information andre steder på nettet.

Skriv til os!

Vi ønsker at skabe en tæt dialog med jer studerende, så vi er klar over hvad der rører sig i studiemiljøet. Skulle du derfor have tips om nye begivenheder/aktiviteter/andet, som vi bør sprede budskabet om, må du endelig give lyd fra dig!

Til alle jer nytilflyttere har vi desuden en velkomstpjece, hvor du kan læse om bl.a. Aalborgs lokalhistorie. Klik her for at tilgå pjecen. 

Del siden